Jedna od najcenjenijih skijaških destinacija Evrope. Zahvaljujući ranom početku sezone, već godinama prve trke svetskog kupa se održavaju ovde. Skijanje u Zeldenu je moguće tokom većeg dela godine na glečerima Tiefenbach i Rettenbach. Ovo je mesto za vas ako tražite vrhunske staze, noćni život, Après Ski. Najduža staza u Zeldenu (Soldenu) ima čak 14 kilometara. Ukupno 146 km staza opslužuje 34 ski lifta, koji omogućavaju protok od 69.000 skijaša na sat. Čak je i Džejms Bonda jedna od njegovih tajnih misija dovela ovde 2015. godine (fim Spectre) i time dodatno doprinela prestižu ovog mesta.

Aqua Dome: Topla termalna voda tokom hladnog zimskog dana. Najveći i najboljni wellness centar u Austriji, nalazi se u mestu Längenfeld, 13 km od Zeldena. Tri velika bazena na stubovima, sa vodom koja dolazi iz planinskih dubina. Spektakularan pogled na alpske pejzaže. Odmor za dušu i telo, u savršenoj harmoniji sa moćnim, snežnim vrhovima.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI → ZELDEN AUSTRIJAPONUDA: ZELDEN 1