Ukupno oko 200 kilimetara staza su garancija da će svi, od početnika, do iskusnih skijaša i snowbordera ovde imati vrhunski doživljaj. Za decu su tu i zabavni park na snegu, trkačke staze, osvetljeno sankalište, i skijaško obdanište. 1991. godine u Zalbahu je održano svetsko prvenstvo u alpskom skijanju.

Ski Cirkus Zalbah – Hinterglem (Saalbach Hinterglemm) – Leogang je jedna od najvećih povezanih skijaških regija u Alpima. Sastoji se od tri gradića, koja i pored činjenice da su se razvila u elitna skijališta i dalje čuvaju svoj ruralni šarm. Zalbah i Hinterglem, u dolini Glemmtal, su od 1987. godine zvanično spojeni u jednu lokalnu zajednicu, a ski regija uključuje i nekada rudarsko selo Leogang u obližnjoj, istoimenoj dolini.

Osim odličnog skijanja, Saalbach sa okolinom nudi mnogo drugih aktivnosti kao što su noćno skijanje, noćni snow park, noćno sankanje kao i staze na kojima postoji zanimljivo fotografisanje i snimanje gde će biti zabeležene vaše veštine na snegu pa ih kasnije možete pogledati na web stranici i sačuvati za uspomenu.

U Saalbachu ćete naći odlične restorane, pabove, barove sa raznovrsnom muzikom, diskoteke i sportske objekte. Velika prednost je to što Vam, zbog blizine staza i odlično organizovanog ski busa, automobil tokom boravka nije potreban. Brojni događaji u mestu kao što su RAVE ON SNOW, SNOW MOBILE, AUDI DRVE EXPERIENCE podigli su Saalbach u skijaška nebesa.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI → ZALBAH AUSTRIJAPONUDA: ZALBAH 1