Val di Fiemme – skijaško područje koje često nazivaju i vratima Dolomita, zajedno čine skijališta Alpe Cermis, Latemar i Obereggen. Prostire se na nadmorskj visini od 860 – 2.229 m. Najpoznatija mesta ovog područja su mesta Cavalese, Predazzo, Pampeago, Tesero ili Carano, mesta obilju ranolikom ponudom picerija, restorana, barova, vinskih podruma… Sva ova mesta su medjusobno povezana ski stazama i dobro organizovanim ski busom. Cavalese se nalazi u regiji Val di Fiemme, u Dolomitima i predstavlja najpoznatije od 12 Superski dolina Dolomita. Skijalište je idealno za skijaše početnike i snowboardere, ali može se pohvaliti i stazama za eksperte. Cavalese je velika atrakcija sa svojim položajem i spektakularnim Paion del Cermis iznad grada, veličanstvena lepota okolnih planina je zapanjujuća i nezaboravna.

Carano je malo tipično alpsko mesto, sa kojeg se pruža predivan pogled na dolinu, 3 km je udaljeno od mesta Cavalese. Samo mesto nema gondolu, ali do većih centara poput Predazzo, Tesero i Cavalese ima organizovan prevoz. Skijaško područje obuhvata preko 110 km skijaških staza, a skijalište je povezano sa ostalim Dolomiti Superski skijalištima, sa preko 1200km staza, poput: Alta Badia, Alta Pusteria, Arabba, Bruneck-Kronplatz, Civetta, Cortina d’Ampezzo, Corvara, Marmolada, Obereggen, Val Gardena, Val di Fassa…


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI → VAL DI FIEMME ITALIJAPONUDA VAL DI FIEMME 1