Skijalište Rogla se nalazi na srednjem (južnom) delu pohorskog gorja, između Mariborskog (istočnog) i Slovenjgradskog (Zapadnog) Pohorja na nadnorskoj visini od 1.517 metara. Skijalište je 17 km udaljeno od mesta Zreče. Od Beograda ski centar Rogla je udaljen 530 km.

Rogla – Na 1.517 metara nadmorske visine nalazi se jedno od najpoznatijih porodičnih skijališta u region. Rogla, sa skijaškim stazama svih težina, školom skijanja, najvećim i najboljim snowboard parkom u ovom delu Europe kao i sistemom za izradu veštačkog snega može zadovoljiti i najzahtevnije rekreativne skijaše. Veliki snežni prekrivač, odlični uslovi za sve vrste zimskih sportova i pravo uživanje u zimskoj idili upravo čine da ovaj veliki olimpijski i skijaški centar garantuje odlične uslove za sve varijante porodičnog odmora. Sve je prilagođeno potrebama skijaša, a svima koji nakon skijanja žele relaksaciju i opuštanje tu su Terme Zreče na svega 16 km od Rogle (povezane organizovanom redovnom autobuskom linijom).


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI → ROGLA SLOVENIJAPONUDA ROGLA 1