Kranjska Gora je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granica sa Austrijom i Italijom. Graniči se sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče, i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru.

Ski liftovi na Kranjskoj Gori imaju najdužu istoriju u Sloveniji. Veoma su pristupačni jer su u blizini međunarodnih puteva, i zbog njihove visine  (najniža tačka je na 813 metara) nude povoljne vremenske uslove i bogat snežni pokrivač. Staze Kranjske Gore su pogodne za skijanje pa čak i onima koji se ne mogu pohvaliti visokim nivoom skijaške veštine.

Zimovanje na Kranjskoj Gori podjednako će biti zanimljivo početnicima i rekreativnim skijašima. Neki od najboljih skijaša sveta svake godine se takmiče za Vitranc trofej u okviru Svetskog kupa za muškarce u vele slalomu i slalomu. Nadmorska visina: 810-1.295 m. Detaljnije: www.kranjska-gora.si

Kranjska Gora je sa nadmorskom visinom, planinskim vazduhom i suncem prirodni resort. Njeni hoteli sa svojim najsavremenijim saunama, bazenima, masažnim bazenima i kozmetičkim salonima su pravi raj za ljubitelje wellnessa. Otkrijte šta alpski wellness stvarno znači!

Posetite Kranjsku Goru i boravkom na ovoj planini sačuvajte svoje zdravlje i blagostanje. Iskoristite šansu da plivate u kristalno glacijalnoj vodi koja se izvlači iz podzemnih jezera…


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI → KRANJSKA GORA SLOVENIJAPONUDA KRANJSKA GORA 1


PONUDA KRANJSKA GORA 2