Kačberg (Katschberg) je skijalište na granici pokrajina Koruška i Salzburg, u regija Lungau. Zbog lakog pristupa i lepo uređenih staza posećuje ga sve veći broj skijaša. Skijalište pripada području Kačberg i nalazi se na dva vrha, “Aineck” 2.220 m i “Tschanek” 2.030 m. Ima ukupno 70 km staza, 16 ski liftova. U podnožju se nalazi mesto Katschberghohe na 1.641 m/nv odakle polaze sve žičare. Kačberg ima nekoliko après ski barova, prodavnica, diskoteku i brojne ski škole. Prednost skijališta su široke staze na kojima gotovo nikada nema gužvi, i to je sigurno jedan od razloga zašto porodice sa decom biraju ovo skijalište za svoje zimovanje. Ono po čemu se Kačberg definitivno izdvaja je briga za najmlađe. Tako na samom skijalištu na nekoliko mesta postoje uređena igrališta za decu, a na stazama su postavljene razne zanimacije za najmlađe.

Pored skijanja ovo ušuškano, zimsko mesto nudi i druge zanimljive mogućnosti: klizanje danju i noću, tenis, karling (vrsta kuglanja na ledu), raznovrsne barove, kafiće i disko klubove za provod do kasno u noć.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI → KAČBERG AUSTRIJAPONUDA: KAČBERG 1


PONUDA: KAČBERG 2