Bad Klajnkirhajm (Bad Kleinkirchheim) jedno je od poznatijih skijališta u Koruškoj, koje se prostire na obroncima planina Nockberge, u okrugu Spittal, i jedno od skijališta u Austriji kome se turisti uvek rado vraćaju i najbliže je Srbiji od svih skijališta u ponudi.

Zimovanje u Bad Klajnkirhajmu je odličan izbor ukoliko želite miran porodični odmor, jer ovde možete uživati i u termalnim banjama „St. Kathrein“ i „Römerbad“ (u sklopu kupališta Römerbad usred samog skijališta nalazi se otvoreni bazen sa termalnom vodom). Bad Klajnkirhajm je mesto prepuno prodavnica, butika, restorana i kafića, pa predstavlja odličan izbor za zimovanje u Austriji čak iako niste ljubitelji zimskih sportova, već samo želite da uživate u zimsko idili.


Privlačan je porodicama, početnicima i deci zbog brojnih ski škola i brzog i lakog pristupa automobilom, kao i iskusnijim i naprednijim skijašima, zahvaljujući mnoštvu kvalitetnih staza. Ukoliko je ipak ono čemu se najviše radujete kada je u pitanju zima – skijanje Austrija bi definitivno trebalo da bude vaš izbor za ovogodišnji zimski odmor, a skijalište Bad Klajnkirhajm mesto čije ćete staze istražiti ove godine. Skijalište Bad Kleinkirchheim je deo većeg nepovezanog ski područja Karnten Gold sa 1.141 km staza. Skijašima su na raspolaganju preko 103 km uređenih staza svih težina, među kojima je i najduža staza u Koruškoj, Klammer (4.2 km), od kojih je čak 97% opremljeno topovima za proizvodnju snega. Radi se o jednom od najkvalitetnijih skijališta Austrije, na kojem se svake druge godine održava trka za svetski kup.

Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI → BAD KLAJNKIRHAJM AUSTRIJAPONUDA BAD KLAJNKIRHAJM 1


PONUDA BAD KLAJNKIRHAJM 2