Pariz 3Pariz, jedna od najlepših i najznačajnijih svetskih metropola, najposećeniji je grad na planeti, čijim elegantnim avenijama i bulevarima godišnje prošeta gotovo trideset miliona turista. Njegovi najpoznatiji kvartovi i spomenici kao i čuveni kraljevski dvorci Luvr i Versaj su deo svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a.

Bloa, Šenanso i Šambor su najznačajniji i najlepši dvorci u dolini Loare – arhitektonska remek-dela građena u različitim stilovima i pozornice važnih i dramatičnih zbivanja u bogatoj francuskoj istoriji. Lugano, najveći grad italijanskog dela Švajcarske je renomirano mondensko letovalište još od kraja 19. veka zahvaljujući izuzetno prijatnoj klimi i bujnoj vegetaciji na alpskim padinama koje ga nadkriljuju. Nekada nadaleko poznat po proizvodnji svilenih tkanina i čokolade, danas je treći po značaju finansijski centar zemlje, posle Ciriha i Ženeve.Cirih na Ciriškom jezeru, ekonomska prestonica i najveća I najdinamičnija gradska aglomeracija u Švajcarskoj, ubraja se u vodeće bankarske i kongresne centre Evrope. Po zbiru parametara koji određuju ukupan kvalitet života gradskog stanovništva, poslednjih godina, Cirih ubedljivo zauzima prvo mesto na svetskoj rang listi.

Ženeva na Lemanskom jezeru iz koga ističe reka Rona, okružena visokim vrhovima Alpa, kulturni je i intelektualni centar frankofonske Švajcarske. Jedna je od diplomatskih prestonica sveta, evropsko sedište Ujedinjenih Nacija i mnogobrojnih međunarodnih organizacija i kosmopolitski grad u kome živi preko trideset hiljada stranaca iz preko 150 zemalja.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u T.A.”ELITE TRAVEL”.

Pomoću sledećih linkova pregledajte najzanimljivije ponude, sa najboljim odnosom kvalitet/cena, po preporuci T.A.”ELITE TRAVEL”:

PONUDA 1

PONUDA 2