NOVOGODIŠNJI AUTOBUS IZNENAĐENJA

31.12.2013./02.01.2014.

PROGRAM PUTOVANJA:

31.12. – Polazak iz Novog Sada u 13:00 sati sa parkinga ispred Železničke stanice (kod “Lokomotive”). Polazak iz Beograda u 14:30 sati sa parkinga ispred Sava Centra (Savska strana). Autobus iznenađenja provešće Vas kroz predele naše zemlje koji su godinama privlačili turiste, sa usputnim pauzama za još po koju čašicu dobrog raspoloženja. Tokom putovanja pripremili smo za Vas niz iznenadenja i zanimljivosti. Dolazak do krajnje destinacije. Smeštaj u hotel. Priprema za NAJLUĐU NOĆ. Svečana večera i veseo novogodišnji program sa živom muzikom. Nastavak druženja do jutra…

Meni za svečanu večeru:

·predjelo i ruska salata

·mešana salata

·špikovana teletina

·dimljena vešalica

·pečenje

·novogodišnja torta

·gibanica sa kiselim mlekom posle 02:00h

·sva domaća pića (neograničeno)

01.01.– Doručak (švedski sto) u kasnijim jutarnjim časovima. Polazak u upoznavanje sa gradom. Obilazak jednog kulturnog blaga od izuzetnog značaja. Odlazak na novogodišnji “SAFARI IZNENAĐENJA” uz kuvano vino, rakiju, čaj i domaće specijalitete kraja u kome se nalazite. Slobodno popodne. REPRIZA. Svečana večera i zabavni program.

Meni za svečanu večeru:

·predjelo

·rolovana piletina

·pljeskavica

·jagnjeća sarmica sa kiselim mlekom

·salate

·proja

·torta

·sva domaća pića (neograničeno)

02.01 – Doručak (švedski sto) u kasnijim jutarnjim časovima. Napuštanje hotela. Povratak uz usputnu posetu nekom interesantnom lokalitetu. Dolazak u Beograd i Novi Sad u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 13.800,00 dinara

Aranžman obuhvata:

·prevoz udobnim turističkim autobusom po programu,

·smeštaj u hotelu (hotel – restoran sa konačištem, otvoren pre dvegodine) na bazi 2 polupansiona u 1/2 i 1/3 sobama, doručak švedski sto,

·svečana novogodišnja večera i bogat novogodišni program,

·safari sa zakuskom (domaći specijaliteti i topla pića),

·svečana večera za reprizu Nove godine,

·izleti i ostale usluge po programu,

·organizacija i vodjstvo puta.

OPIS HOTELA:

Novo otvoreni hotel (restoran sa konačištem) se nalazi u strogom centru turističke destinacije na koju vas vodimo, na svega nekoliko metara od pešačke zone i centralnog parka. Raspolaže se oko 60 ležaja u 1/2, 1/3 i 1/4 krevetnim sobama. Sve sobe su moderno opremljene, sa novim kupatilima, nameštajem i TV-om. Od ostalih sadržaja hotel ima dverestoranske salesa po 100 mesta i kafe bar.


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

čekovima građana na tri rate bez kamate.

– kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card i Maestro)

– uplatom preko računa

– administrativnom zabranom na tri rate bez kamate.

za aranžmane koji se kreditiraju preko banke, prilikom prijave se uplaćuje 10% od ukupne cene aranžmana (iznos se vraca uplatiocu po dobijanju kredita), a agencija izdaje profakturu na ukupan iznos koju uplatilac predaje banci radi dobijanja kredita.

VAŽNE NAPOMENE:

– Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno u cenu.

– Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.elitetravel.co.rs i sastavni su deo ovog cenovnika

– Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.

Elite travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

– Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije ELITE TRAVEL D.o.o. USTANOVLJENE 01.06.2013 i usaglaŠene sa yuta standardom koji su sastavni deo ovog programA

PROGRAM PUTOVANJA br. 1 od 22.10.2013.

Licenca OTP broj 326, važi od 18.02.2010.