despotiko-elitetravel.co.rs

Despotiko 3*
Hotel Despotiko se nalazi na jednoj od najlepšpih i najdužih plaža Halkidikija, Tristiniki. Prelepa priroda – mediteranska zelena vegetacija i beli pesak idealno su iskombinovani sa dubokim tamno plavim morem, što daje ovom hotelu posebnu čar. Hotelski kompleks se sastoji iz 3 niže zgrade na imanju površine 15000m2.
Sve sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, telefon, sef, wireless internet, kozmetičke proizvode i fen za kosu u kupatilu, mali frižider, čajnu kuhinju i verandu sa garniturom za sedenje.
Standardni apartman: oko 25m2, nalaze se u prizemlju i imaju izlaz na baštu, idealni su za porodice sa malim detetom; mogu smestiti najviše 3 osobe.
Superior apartman: oko 30m2, nalaze se u prizemlju (i imaju izlaz na baštu) ili na prvom spratu (i imaju balkon) idealni su za porodice sa dvoje dece, a najviše mogu primiti 2-4 osobe.
Deluxe apartman: oko 30m2, nalaze se na prvom ili drugom spratu, imaju odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu, mogu smestiti 2-4 osobe.
Loft Family suite:oko 40m2, prostrani, sa dve spavaće sobe na dva nivoa, idealni za velike porodice, namenjeni za 2-5 osoba.
Bungalov: oko 60m2, prizemni bungalovi sa dnevnom sobom sa kaminom, dve spavaće sobe i velikom verandom; namenjeni za 2-5 osoba.
Mini suite: oko 28m2, jedinstven dizajn enterijera, direktan izlaz na baštu na krovu sa pogledom na more, besplatno korišćenje nekih usluga wellness centra, nemaju kuhinje, ali imaju frižider, namenjeni za 2 osobe.
Junior suite “Colonial style”: oko 32m2, jedinstven kolonijalni stil, prostraniji od mini suite, za 2 osobe.
Junior suite “Minimal”: oko 32m2, jedinstveni minimalistički dizajn, za 2 osobe.
Suite: oko 40m2, prostraniji od junior suite, za 2 osobe.
Sadržaj hotela: restoran i taverna, bar kraj bazena, bazen i dečiji bazen, dečije igralište, bilijar. ping-pong, šah, odbojka na plaži, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, parking, vrt sa maslinjacima, mali bioskop na otvorenom, mala crkva, wireless internet, faks, iznajmljivanje automobila i bicikala, krevetac za bebe (besplatno)…

ZA PRETRAGU TERMINA I CENA (kliknite)