canj

Crnogorsko primorje predstavlja malu, ali veoma značajnu regiju Crne Gore,koja svojim geografskim položajem na Balkanu ima izuzetno dobre uslove za odmor i letovanje. Proteže se od ulaza u Bokokotorski zaliv do ušća Bojane u Jadransko more.To je uzani primorski pojas širok svega nekoliko kilometara. Izuzetak čini prekrasni Bokokotorski zaliv koji se dublje uvlači u kopno. Uz dolinu Bojane preko Skadarskog basena i Zetsko-bjelopavličke ravnice, Crnogorsko primorje se dublje širi u planjnski prostor Crne Gore. Neposredno iznad primorskog pojasa diže se devet stotina do hiljadu metara strmo krečnjačko zaledje i planine Orijen i Lovćen.

 

[tab:BUDVA] Budva, jedno od najstarijih naselja na Jadranu. Sa svojom okolinom predstavlja najpoznatiju turističku regiju Crnogorskog primorja, poznata po svojim predivnim plazama, sa obiljem mesta za razonodu i rekreaciju.

[tab:Opis smeštaja]

Hotel BIP 1* – BUDVA

Hotel se nalazi se preko puta hotela Aleksandar na samo 4 minuta hoda od plaže. Smestaj je u 1/2 i 1/3 sobama sa kupatilom, svaka soba ima terasu. Hotel poseduje sopstveni restoran, baštu i parking.

[tab:Cenovnici] Budva

pdfHotel BIP

[tab:SUTOMORE]

Sutomore je smešteno između Bara i Petrovca, u jeku sezone ostvaruje preko 10.000 noćenja dnevno. Stanovništvo je turistički orijentisano pošto je turizam najbitniji izvor prihoda ovoga grada. Ima preko 260 sunčanih dana godišnje, a prosečna godišnja temperatura iznosi oko 16°C. Kupališna sezona u Sutomoru traje od maja pa sve do oktobra.

[tab:Opis smeštaja]

Hotel KORALI 2* – SUTOMORE 

  Hotel se nalazi na samoj obali mora – udaljenost  30m. Hotel poseduje svoju plažu i atraktivni plažni bar. Hotel poseduje i teren za male sportove, sa mogućnošću noćnog korišćenja, kao i veliki parking prostor. U sastavu hotela su: jednokrevetne, dvokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem. Sobe su komforne sa balkonom, većina soba je sa pogledom na more, sve sobe su klimatizovane  i poseduju TV i fizider.

[tab:Cenovnici] Sutomore

pdf Hotel KORALI

 

pdfHotel LOVĆEN