Zbog velikih i čestih promena u pravilima putovanja, neophodno je da putnici budu informisani o svemu pre nego što krenu na putovanje. 


Za proveru trenutne situacije i uslove za ulazak u zemlju koju putuju, putnicima preporučujemo da koriste sledeće sajtove:

  1. Sajt ministarstva inostranih poslovaLINK
  2. IATA sajtLINK (Na interaktivnoj mapi kliknite na zemlju u koju želite da putujete i sa desne strane ćete dobiti informacije da li je dozvoljeno putovanje u tu zemlju i pod kojim uslovima).

Informacije za PCR test:

  1. Link Torlaka na kome se nalazi uplatinica sa instrukcijama za uplatu i informacije u vezi sa testiranjem.
  • Iznos za uplatu je 9.000 dinara.
  • Radno vreme je od 09:00 do 20:00 sati, osim nedeljom.
  • Poneti na testiranje primerak uplatnice i ličnu kartu.
  • Rezultat testa dobija se na mejl u roku od 24 sata.

Važno: Sve informacije na sajtu u vezi putovanja su postavljene radi pružanja informacija i pomoći putnicima. U slučaju da na ovoj stranici postoji informacija koja nije tačna u ovom trenutku to je zbog čestih promena pravila putovanja, a ne zbog neažurnosti sajta. Elite Travel agencija želi da pruži pomoć i informacije koliko god je to u našoj mogućnosti, ali preporučujemo da se informacije provere i putem zvaničnih kanala ministarstava zemalja u koje se putuje kao i Ministarstva inostranih poslova Srbije čiji link je postavljen na ovoj stranici jer Elite Travel ne preuzima odgovornost za bilo kakve netačne informacije i posledice.