1 DAN – AUTOBUS / BROD / RUČAK NA BRODU


TERMIN PUTOVANJA: USKORO


PROGRAM PUTOVANJA:

(PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u: USKORO)

Polazak autobusa u 07:00 sati sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja preko Beograda do Srebrnog jezera. Srebrno jezero je veštačko jezero na desnoj obali Dunava, ima prosečnu širinu od 300 metara a dugačko je oko 14 kilometara. Postalo je popularno još pre četiri decenije, otvaranjem auto-kampa i hotela „Srebrno jezero“. Jezero je raj za ribolovce i domaće turiste koji iz godine u godinu dolaze na ovo „srpsko more“. Slobodno vreme. Ukrcavanje na brod “Silver star”. Plovidba ka Golupcu. Ručak na brodu. Po dolasku do Golupca, iskrcavanje sa broda i razgledanje srednjevekovnog grada sa 9 kula koji su po legendi robovi gradili 80 godina, noseći u rukama kamen iz kamenoloma… Tura obuhvata posetu Palati, izložbi “Vitezovi golubačke tvrđave” u Kuli 8 i topovskoj kuli (Kula 9). Povratak na brod i plovidba nazad ka Srebrnom jezeru. Plovidba traje ukupno oko 3 sata. Nastavak puta autobusom ka Smederevu. Obilazak srednjevekovne smederevske tvrđave koju je sagradio despot Đurađ Branković u XV veku. Smederevski grad je bio (kada se izuzmu utvrđene varoši) jedna od najvećih srednjevekovnih tvrđava u Evropi i druga srednjevekovna srpska prestonica na obali Dunava. Povratak na mesto polaska oko 23 sata.


CENA ARANŽMANA: USKORO


U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji, vožnja brodom „Silver star“ na relaciji Srebrno jezero – Golubac – Srebrno jezero, pristan kod Golubačke tvrđave, ručak na bazi švedskog stola na brodu, ulaznice za Golubačku tvrđavu i Smederevsku tvrđavu, licencirani turistički vodič tokom putovanja i troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: piće na brodu i drugi individualni troškovi.

NAPOMENA:

  • Kalkulacija je rađena na minimum 40 plativih putnika po autobusu.
  • Plaćanje na 2 mesečne rate do polaska.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 10 dana pre termina polaska. Oganizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.


Mole se putnici da se pre zaključivanja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i napomenama, kao i posebnim napomenama i Opštim uslovima putovanja turističke agencije Elite Travel koje mogu pročitati na sajtu Agencije (www.elitetravel.co.rs).

Posebne napomene (PDF): Posebne napomene


Važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije “ELITE TRAVEL”, Novi Sad.

Licenca Ministarstva za turizam OTP 81/2020, kategorija A 25 od 31.01.2020. godine


„ELITE TRAVEL“ JE ČLANICA „YUTA“ ASOCIJACIJE