KULA GARDOŠ → ZEMUNSKI KEJ → ZEMUNSKI PARK → “BEOGRAD VAŠ DOMAĆIN” OTVORENI TURISTIČKI AUTOBUS → SKADARLIJA → KRSTARENJE SAVOM I DUNAVOM

TERMINI PUTOVANJA:USKORO

INFORMACIJE I REZERVACIJE:
021/66-11-250
069/55-21-210
office@elitetravel.co.rs

Putovanje ne bira vreme i svaki trenutak pravi je trenutak za nova putovanja i iskustva. Mi Vam predlažemo da sa nama krenete na neko od mnogih nezaboravnih putovanja koja smo spremili za Vas.

Na ovom putovanju upoznajemo Srbiju i njenu prestonicu iz drugog ugla. Posetićemo Zemun sa obilaskom Kule Gardoš, Zemunskog keja, Zemunskog parka i uživaćemo u fantastičnom miksu arhitekture. Vozićemo se turističkim otvorenim autobusom. Prošetaćemo Skadarlijom –  boemskom četvrti grada. Krstarićemo Savom i Dunavom, što predstavlja najatraktivniji deo putovanja, dnevna tura sa zalaskom sunca pružiće nam potpuno drugačiji pogled na Beograd.

Putovanja su kreirana iz našeg ugla, sa više od 20 godina iskustva u organizaciji putovanja koja podrazumevaju kvalitet, iskusne vodiče, vozače, lagani ritam i uživanje u samom doživaljaju puta. 

NE PUTUJEMO RADI PUTOVANJA, PUTUJEMO RADI UŽIVANJA!


PROGRAM PUTOVANJA:
NOVI SAD → ZEMUN → BEOGRAD → KRSTARENJE SAVOM I DUNAVOM → NOVI SAD

→ Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod „Lokomotive“ na Železničkoj stanici u 08:00 sati. Putuje se do Zemuna autoputem. Po dolasku u Zemun idemo na šetačku turu i obilazimo Kulu Gardoš, jedan od najprepoznatljivijih zemunskih simbola ispred kojeg se pruža možda i najlepši pogled na Dunav i ostatak Beograda. Čuvena zemunska kula koja krasi Gardoš izgrađena je 1896. godine, kada su Mađari slavili 1.000 godina otkako su se sa prostranstva dalekog Urala doselili u Evropu. Šetamo kejom pored Dunava i do Zemunskog parka i uživamo u fantastičnom miksu arhitekture.

→ Putovanje nastavljamo prelaskom preko Save na stari Beograd i odlazimo na početnu stanicu otvorenog turističkog autobusa gde počinje tura razgledanja grada „Beograd vaš domaćin“ u trajanju od 70 minuta. Doživljavamo prestonicu Srbije iz najlepše perspektive.

→ Po završetku ture odlazmo do Skadarlije, od boemske četvrti do etno atrakcije, vijugava ulica kojom plovi duh starih vremena, a nagomilani koraci boema, glumaca i pesnika koji banče do duboko u noć i dalje gromko odzvanjaju kaldrmom u centru vekovnog Beograda. Slobodno vreme za odmor, osveženje ili ručak u čuvenim kafanama Skadarlije. Takođe, predlažemo Vam da slobodno vreme iskoristite za posetu nekog beogradskog muzeja poput Narodnog muzeja koji je od nedavno opet otvoren za posetioce posle višegodišnjeg renoviranja.

→ Nakon slobodnog vremena odlazimo na krstarenje Savom i Dunavom. Dnevna tura sa zalaskom sunca u trajanju do 90 minuta pružiće potpuno drugačiji pogled na Beograd. Doživljavamo prestonicu Srbije iz najlepše perspektive. Smena sunčevih zraka sa dekorativnom rasvetom Beograda. Imaćete priliku da sa reke vidite beogradske mostove, Kalemegdansku tvrđavu, Kulu Nebojša, ušće Save u Dunav… Po završetku krstarenja polazak za Novi Sad. Povratak na mesto polaska oko 22 sata.


Program putovanja (PDF): USKORO1 DAN – IZLET AUTOBUSOM

TERMINI PUTOVANJAOSNOVNA CENA ARANŽMANAALL INCLUSIVE CENA ARANŽMANA
USKOROUSKOROUSKORO*

U OSNOVNU CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji,
 • Licencirani turistički vodič / pratilac  tokom putovanja i
 • Troškovi organizacije putovanja.

U OSNOVNU CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO (PRIJAVA I UPLATA U AGENCIJI):

 • Ulaznica za Kulu Gardoš: 200 dinara
 • Ulaznica za turu „Beograd vaš domaćin“ – panoramsko razgledanja grada iz otvorenog turističkog autobusa: 800 dinara (minimum 10 prijavljenih putnika)
 • Ulaznica za krstarenje Savom i Dunavom: 800 dinara (minimum 10 prijavljenih putnika)

* U ALL INCLUSIVE CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji,
 • licencirani turistički vodič / pratilac tokom putovanja,
 • troškovi organizacije putovanja,
 • ulaznice po programu putovanja (Kula Gardoš, Krstarenje Savom i Dunavom, „Beograd vaš domaćin“ – panoramsko razgledanja grada iz otvorenog turističkog autobusa).

NAPOMENE:

 • Plaćanje 50% od cene aranžmana prilikom prijavljivanja, preostali iznos aranžmana plaća se najkasnije 10 dana pre putovanja.
 • Prema Zakonu o turizmu, čl. 79, Garancija putovanja se ne odnosi na jednodnevne izlete tj. putovanja kraća od 24 sata.
 • Cena aranžmana ne obuhvata individualne troškove – nepomenute usluge, piće na brodu.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Oganizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.


Mole se putnici da se pre zaključivanja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i napomenama, kao i posebnim napomenama i Opštim uslovima putovanja turističke agencije Elite Travel koje mogu pročitati na sajtu Agencije (www.elitetravel.co.rs). Posebne napomene i Opšti uslovi putovanja su sastavni deo Programa putovanja.


Posebne napomene (PDF): POSEBNE NAPOMENE

Opšti uslovi putovanja (PDF): OPŠTI USLOVI PUTOVANJA


Važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije “ELITE TRAVEL”, Novi Sad.


Cenovnik br. 1 za program: „Beograd iz najlepše perspektive“ od 01.06.2020. godine

Šifra programa: SRB – BG01