Turistička agencija „Elite Travel“ osnovana je 1999. godine, nalazimo se u samom centru Novog Sada u bašti hotela „Vojvodina“, Trg Slobode br. 2.

Pretežna delatnost je turoperaterska. Imamo svoje aranžmane za koje kažu da su uvek profesionalno odrađeni. Svrstavamo se i u vodeće  turističke agencije u Novom Sadu za subagentsku prodaju, jer smo objedinili najbolje ponude svih poznatih agencija, sa kojima imamo kvalitetnu višegodišnju saradnju. Pored toga, kod nas možete izvršiti rezervacije soba u hotelima širom sveta.

Dugogodišnji, iskusni i ljubazni službenici turističke agencije „Elite Travel“ Novi Sad vas čekaju i uvek ste dobrodošli, pa makar i „samo da pitate“. Mi smo ovde zbog vas i potrudićemo se da vam pomognemo u odabiru destinacije za letovanje, zimovanje, evropske gradove…autobusom, avionom, sopstvenim prevozom. Kod nas ćete naći programe svih važnijih turoperatora, a mi ćemo vam pronaći ono što želite pod istim uslovima, cenama, popustima kao i kod organizatora.

Bavimo se i organizovanjem izleta i putovanja u zemlji i inostranstvu za zatvorene grupe odraslih. Po ozbiljnoj i odgovornoj organizaciji đačkih ekskurzija, škola u prirodi, letovanja i zimovanja učenika „Elite Travel“ Novi Sad je već odavno prepoznatljiv.

Ne gubite vreme šetajući od agencije do agencije, tražeći nešto, tražeći povoljnije, JER VI ZASLUŽUJETE KVALITETAN ODMOR.

Zato dođite do nas!
–    članica smo udruženja YUTA

–    PIB: 100187632
–    MATIČNI BROJ: 08695784

Pozovite na telefone:
021/6611-250, 6621-210, 6614-032
069/5521-210

Mail: office@elitetravel.co.rs