Marmaris je poznato letovalište u Turskoj, na oblama Egejskog mora. Nekada je bilo samo malo ribarsko naselje, danas je preraslo u moderan turistički grad, jedan od najlepših  na jugozapadnoj obali Turske.

Nudi ugodan odmor u grčkom stilu i sa svojim čudesnim plažama, lepom obalom, ljubaznim ljudima, dobrom hranom i u novije vreme sagrađenim prestižnim hotelima, grad je postao jedno od najlepših mesta za odmor. Čuven je po bučnom i veselom noćnom životu, velikom broju restorana, klubova i barova koji se protežu duž cele obale. Svakako ne treba propustiti veče sa trbušnim plesačicama uz orijentalnu muziku.

Jedan od svedoka davnih dana je tvrđava iz 16 veka. Grad je po legendi dobio ime kada je Sulejman Veličanstveni, nezadovoljan veličinom zamka, naredio da obese arhitektu. “Mimar As” (obesite ga) rekao je, a reči su se spojile u jednu, Marmaris.

Današnji Marmaris prvobitno je bio poznat kao jahting centar, a izgradnjom velikog broja luksuznih hotela, postao je cenjena turistička destinacija. Ovo mesto Očaraće Vas svojim čudesnim plažama, kristalno čistom vodom, borovim šumama u pozadini i prijatnom klimom.

Marmaris je važna luka u Turskoj i grad koji nikad ne spava, u to će Vas uveriti poznata ulica barova u samom centru. Za ljubitelje šopinga u gradu se nalazi pokriveni bazar gde je cenkanje obavezno. Rezervišite neki od luksuznih hotela iz ponude, doživite čari majke prirode i nezaboravan provod u Marmarisu.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI MARMARIS TURSKAPONUDA  MARMARIS 1


PONUDA  MARMARIS 2


PONUDA  MARMARIS 3


Za programe putovanja organizatora Big Blue Group d.o.o. važe Opšti uslovi putovanja koje možete pogledati na ovom LINK-u.