Letovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali  Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije.

Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u ekspanziji. Direktan let za Izmir omogućiće ljubiteljima dobrog odmora da za mnogo manje vremena stignu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog  atraktivnog dela obale Egeja.

Brojne peščane plaže sa toplom i bistrom vodom, nude raznovrsne sadržaje za ljubitelje aktivnog života: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… Posle sunčanja preko dana, grad se priprema za raskošan zalazak sunca. Dok se dan smiruje, privlačni kafei, barovi i restorani duž palmama oivičenog bulevara oživljavaju. Restorani nude raznovrsne sveže morske plodove i druge egejske specijalitete. Zabava u nekoj od diskoteka ili barova je kraj idealnog dana u Kušadasiju.

Kušadasi je možda i najpopularnija Turska destinacija među srpskim turistima, pogotovu među mladima. Najpopularnije plaže su „Ladies beach“, „Green beach“, „Long beach“, „Paradise beach“… Kao atraktivnosti ovog grada se mogu izdvojiti i dva aqua parka, šoping na bazaru, Bar street za večernje izlaske. Od kulturno-istoriskih znamenitosti tu je na prvom mestu Efes, antički grčki grad (poznat po Artemidinom hramu koji je bio svrstan u 7 svetskih čuda antičkog doba), zatim Troja i Pamukale.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI KUŠADASI TURSKAPONUDA  KUŠADASI 1


PONUDA  KUŠADASI 2


Za programe putovanja organizatora Big Blue Group d.o.o. važe Opšti uslovi putovanja koje možete pogledati na ovom LINK-u.