Poput drugih turskih gradova, Antalija datira još iz grčkog i rimskog perioda a mnoga mesta u njenoj okolini to mogu i da potvrde. Mesto gde se nalazi tvrđava Kale najlepši je deo ovog grada. Grad može da se podeli u dva dela: jedan moderan, u mnogome podseća na evropski grad sa širokim bulevarima, modernim zdanjima, luksuznim prodavnicama, a drugi koji još uvek živi u nekom prošlom vremenu, to je deo oko stare luke…

Antalija koja nudi mistiku prošlosti današnjem dobu, naziva se turskom rivijerom, jer je krase bogatstvo istorijskog nasleđa i prirodne lepote. Grad se nalazi u zapadnom delu mediteranske obale Turske. Postala je zaista rajsko mesto u kome letnja sezona traje 8-9 meseci. 

Kada dođete u ovaj biser takozvane Turske rivijere, primetićete da je podeljen na dva dela: jedan je savremeni, sa širokim ulicama i bulevarima, modernim stambenim i poslovnim zgradama, bogat sadrzajima noćnog zivota, dok je drugi deo stari grad, Kaleici, podignut oko stare luke, danas pretvoren u turističko srce grada.

Peščane i šljunkovite plaže, toplo i čisto more, dobra zabava, zanimljivi fakultativni izleti, šoping i još puno toga preporuka su za vaš odmor iz snova, a oko 300 sunčanih dana i izuzetno blaga klima čine Antaliju magnetno  privlačnom za turiste iz celog sveta.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI ANTALIJA TURSKA


Aranžmani Organizatora putovanja Big Blue Travel:


Aranžmani Organizatora putovanja KonTiki Travel:


Aranžmani Organizatora putovanja 1A Travel:


Aranžmani Organizatora putovanja Filip Travel: