Iako na istocnoj obali, ipak još uvek na zlatnoj sredini, na samo 10km od Nikitija, i na skoro podjednakoj udaljenosti od dva najveca letovališta na oko 30km od Sartija i Neos Marmarasa. Mesto je rezervisano samo za one koji žele odmor i samo odmor. Karakteriše ga mali broj smeštaja za izdavanje i veliki broj privatnih luksuznih vila i vikendica.

Obala Vurvurua je nešto uža, ali s obzirom na mali broj gostiju to ne predstavlja problem. Najpoznatija plaža Vurvurua – Karidi beach, svojom atraktivnošcu privlaci goste i iz drugih delova Sitonije. Vurvuru je odlicno snabdeven i ima nekoliko sjajnih taverni i picerija. Naspram Vurvurua se nalazi mali arhipelag sa devet ostrva od kojih je najvece ostrvo Diaporo, iz ovog razloga Vurvuru je cest izbor za goste koji imaju svoje camce. Iako nemate svoj čamac, imacete priliku da ga rentirate i otkrijete prelepe plaže oko Vurvurua.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


PONUDA: VURVURU 1


PONUDA: VURVURU 2