Zeleno ostrvo ili ”Šuma koja pliva” epiteti su za najšumovitije i nama najbliže grčko ostrvo Tasos. Ostrvo se nalazi na severo-istoku Grčke, u pokrajini Makedoniji, nadomak lučkog i turističkog grada Kavale. Tasos je udaljen oko 800 km od Beograda i do njega se stiže dobrim auto putem od Soluna preko Kavale do Keramotija, odakle se trajektom prelazi na ostrvo Tasos.

Zelenilo, četinarske šume koje se pružaju do samih plaža, blaga klima, brojne peščane plaže, uzbudljive i sveže noći ispunjene muzikom i zabavom, ljubazni i uvek nasmejani domaćini, osnovne su karakteristike ostrva koje je poznato turistima celog sveta. Na jugozapadnom delu ostrva, na 3,5 km od Limenarije nalazi se simpatičan gradić sa ribarskom lukom i prelepim peščanim plažama – Potos. Veliki broj kafića i taverni , koji se nalaze uz samu plažu, pružaju izuzetnu zabavu i provod u dnevnim i večernjim satima.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se T.A. ”ELITE TRAVEL”. Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u T.A. ”ELITE TRAVEL”.

—————————————————————————————————————————————————

ARANŽMANI SOPSTVENI PREVOZ


PONUDA: TASOS

—————————————————————————————————————————————————

ARANŽMANI AUTOBUSOM / SOPSTVENI PREVOZ


PONUDA: TASOS 1

PONUDA: TASOS 2

PONUDA: TASOS 3

PONUDA: TASOS 4

PONUDA: TASOS 5

—————————————————————————————————————————————————