SKIJATOS pripada ostrvskoj grupi severni Sporadi, nalazi se u zapadnim vodama Egejskog mora. Ostrvo je površine od samo 48 km2, na kome živi oko 4500 stanovnika. Ovo malo ostrvo ima 66 fantastičnih plaža rasporedjenih po celom ostrvu. SKIJATOS je najpoznatije ostrvo severnih Sporada, a ovoj grupaciji pripadaju još i ostrva Skopelos i Alonisos.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se T.A. ”ELITE TRAVEL”. Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u T.A. ”ELITE TRAVEL”.

—————————————————————————————————————————————————

ARANŽMANI AVIONOM / SOPSTVENI PREVOZ


PONUDA: SKIJATOS

—————————————————————————————————————————————————

ARANŽMANI AVIONOM


PONUDA: SKIJATOS 1

PONUDA: SKIJATOS 2

PONUDA: SKIJATOS 3


Uz programe putovanja “SKIJATOS 2” važe Opšti uslovi putovanja organizatora Big Blue Group d.o.o. koje možete pogledati na ovom LINK-u.

—————————————————————————————————————————————————