U podnožju Olimpa, planine na kojoj su prema helenskoj mitologiji živeli bogovi, na obali Egejskog mora nalazi se  oblast Pijerija, čuvena po 70 km dugačkoj obali, kao i po umerenoj i blagoj klimi sa svežim i prijatnim noćima.

Platamon i Nei Pori su poznati turistički centri ove oblasti. Platamon je gradić sa obiljem restorana, taverni, poslastičarnica i supermarketa tipičnih za turistička mesta, koji je ipak uspeo da sačuva nešto od autentičnosti grčkog sela što ga čini izuzetno šarmantnim. Platamon pruža mogućnost izbora različitih plaža: gradska (šljunkovita), dve male peščane uvale, peščana plaža koja se prostire ka mestu Nei Pori koje se nalazi 3 km južno od Platamona.

Nei Pori je karakterističan po odlično uređenoj prelepoj peščanoj obali, veoma širokim ulicama, trgovima, brojnim dečjim igralištima, tavernama i barovima. Redovnom autobuskom linijom oba grada su povezana sa Katarinijem (cca 50 km) ekonomskim i turističkim centrom regije. Platamon i Nei Pori se nalaze na izvanrednom mestu koje nudi obilje mogućnosti za organizovane ili individualne izlete (Atina, Solun, Skiatos, Meteori, Dion, Olimp, itd).


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


PONUDA: NEI PORI HOTELI


PONUDA: NEI PORI APARTMANI


PONUDA: NEI PORI 1


PONUDA: NEI PORI 2


PONUDA: NEI PORI 3


PONUDA: NEI PORI 4