Mikonos se nalazi u centralnom delu Egejskog mora i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Mikonos je istovremeno i glavni grad i nalazi se na zapadnom delu ostrva, gde se nalazi i luka. Vec u njoj se osećaju suprotnosti, koje inače karakterišu celo ostrvo. Sa jedne strane mir i tišina, a sa druge buka talasa koji udaraju o zidove kuća u Alevkantri,u delu koji se naziva mala Venecija. Arhitektura je tipična za ostrva iz ove grupe sa belim kućicama sa vratima, prozorima u plavoj i crvenoj boji, a ulice su popločane i uske. Jedno od najvažnijih obeležja grada su vetrenjače koje stoje u nizu, okrenute moru, a sacuvano ih je 7 od 10.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se T.A. ”ELITE TRAVEL”. Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u T.A. ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI – MIKONOS GRČKA


PONUDA: MIKONOS 1


PONUDA: MIKONOS 2


PONUDA: MIKONOS 3


PONUDA: MIKONOS 4


Uz programe putovanja “MIKONOS 4”  važe Opšti uslovi putovanja organizatora Big Blue Group d.o.o. koje možete pogledati na ovom LINK-u.