“Klasični” hotel u okviru luksuznog kompleksa Sani Resort, smešten naprastarom rtu Sani, 75km od Solunskog aerodroma i 10km od sela NeaFokea.

Sve sobe su renovirane 2007/2008 godine uredjaj, frižider, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, fen za kosu.

Standardna soba: oko 25m2, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, sa terasama koje gledaju na more ili na baštu. Primaju 2-3 osobe.
Family soba: oko 50m2, sastoje se iz dve povezane sobe, i namenjene su porodicama sa decom, gledaju na more ili na baštu.
Junior suite: oko 35m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na more ili na bazen. Primaju 2-4 osobe.
Junior suite seafront / poolfront: oko 35m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa izlazom na more / bazen i terasom (baštom) opremljenom ležaljkama. Primaju 2-4 osobe.
Suite: oko 50m2, sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom namenjene za 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis,dečiji bazen, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna…

Usluga u hotelu je polupansion (samoposluživanje, na bazi švedskog stola).

na plaži

10km – Nea Fokea

70km – Solun

otvoren tokom letnje sezone

www.saniresort.gr