Porodični hotel u okviru poznatog kompleksa Sani resort, Sani Beach Club izgradjen je u stilu prizemnih bungalova, idealnih za porodice sa decom.

Sve sobe su renovirane 2007/2008 godine i imaju kupatilo, terasu ili baštu, klima uredjaj, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, fen za kosu.

Bungalow: oko 34 m2, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, privatne terase sa nameštajem od bambusa i gledaju na more. Primaju 2-3 osobe.
DeLuxe soba: oko 34m2, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, privatne terase sa nameštajem od bambusa, gledaju na more i nalaze se na gornjem spratu. Namenjene su za 2 odraslih i 2 dece.
DeLuxe soba sa privatnom baštom: oko 34 m2, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, privatne bašte sa nameštajem od bambusa i gledaju na more. Primaju 2-4 osobe.
DeLuxe Family soba: oko 68 m2, sastoje se iz dve povezane sobe, i namenjene su porodicama sa decom, gledaju na more.
Junior suite: oko 37m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na more, privatnom baštom ili privatnim bazenom, za 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: plaža duga 7 km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis,dečiji bazen, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna…

Usluga u hotelu je polupansion (samoposluživanje na bazi švedskog stola).

200m od plaže

10km – Nea Fokea

70km – Solun

Otvoren tokom letnje sezone  www.saniresort.gr