Kompleks Possidi Holidays se nalazi na samoj plaži okružen borovomšumom i maslinama, nedaleko od centra Posidija. Idealan je za one kojitraže odmor u lepoj prirodi, mirnu atmosferu uz visok kvalitet usluge. Hotelse sastoji iz glavne zgrade i 8 manjih „bungalova” sa 8-12 smeštajnijjedinica.

Sve sobe sadrže terasu/balkon, direktnu telefonsku liniju, pristup internetu, govornu poštu, mini bar, radio, SAT TV, moderan i udoban nameštaj, kupatilo sa fenom za kosu, klima uredjaj (sa sistemom za grejanje), sef.

Standardne sobe: oko 30m2, nalaze se u bungalovima i mogu primiti 2-3 osobe, gledaju na baštu ili na more.
Superior sobe: oko 30m2, nalaze se u glavnoj zgradi u prizemlju ili na prvom spratu i imaju direktan pogled na more ili na baštu, namenjene su za 2-3 osobe.
Trokrevetne sobe: oko 35m2, nalaze se u glavnoj zgradi ili u bungalovima i mogu primiti 2-4 osobe, gledaju na more ili na baštu.
Suite: oko 50m2, nalaze se u glavnoj zgradi ili bungalovima, mogu gledati na more ili na baštu, namenjene su za 2-4 osobe, individualno, luksuzno uredjene.
Executive suite: oko 55m2, namenjene za 2-4 osobe, luksuzno uredjene, gledaju na more direktno ili na baštu.

Sadržaj hotela: restoran, grčka taverna, piano bar sa kaminom, snek bar na plaži, bazen, dečiji bazen, zatvoreni hidromasažni bazen – SPA centar, dečije igralište, mini market, frizerski salon, rent-a-car, teretana, sauna/masaža, konferencijska sala, teniski tereni, sportovi na vodi, soba za društvene igre…

Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

na samoj plaži

4 km – Possidi
110 km – Solun

Otvoren tokom letnje sezone

www.possidi-holidays.gr