Porto Carras Grand Resort je jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sithonia, 120km od Soluna. Kompleks se sastoji iz hotela sithonia, Sithonia i Village Inn (bungalovi). Tu su i maslinjaci, tereni za košarku, fudbal, tenis i golf, kao i vinograd koji pokriva 47,5 hektara zemlje. U okviru kompleksa nalazi se i najveća privatna marina u jugoistočnoj Evropi, kao i dobro poznati Thalassotherapy i Spa centar. Restorani, barovi na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, bioskop upotpunjuju doživljaj. Sithonia Thalasso&Spa sa još 2 hotelska objekta – MelitonThalasso&Spa i Village Inn – predstavlja jedan od najluksuznijih turističkih jedinica u celoj Grčkoj, kompleks Porto Carras.

Svaka soba hotela je klimatizovana, poseduje frižider, satelitski TV program, kupatilo i veliku terasu. Suite za 4 osobe, pored svega navedenog, poseduju još dnevnu sobu, spavaću sobu, TV, sef za čuvanje dragocenosti, fen za kosu, radio aparat i priključak za internet. Hotel obezbeđuje i prevoz brodićem do Neos Marmarasa.

Sadržaj hotela: bazen na otvorenom, bar u predvorju, bar na plaži, bar pored bazena, dečiji bazen i igralište, klub za decu, bioskop, pozorište na otvorenom, diskoteka, sala za konferencije, fitnes centar, jahanje, iznajmljivanje automobila, centar za kupovinu (zlatara, mini market, butici sa garderobom, frizer, foto-radnja..), servis za pranje veša, teniski tereni, golf teren sa 18 rupa, sportovi na vodi, ronjenje, tereni za fudbal, košarku, odbojku na pesku, jedriličarski klub, programi za animaciju gostiju

Usluga u hotelu je noćenje s doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

Na plaži

2 km – Neos Marmaras
110 km – Solun

Otvoren tokom cele godine

www.portocarras.com