Petrino Suites 3* Superior

Petrino Suites je mali hotel izgradjen u tradicionalnom stilu “boutique”hotela. Elegantno uredjene svite, sa finim ručno radjenim nameštajem,doprineće prijatnom boravku gostiju.

28 različito dekorisanih svita opremljene su klima uredjajem, frižiderom, kaminom, direktnom telefonskom linijom, ručno radjenim nameštajem, kozmetičkim proizvodima u kupatilu, TV-om i faksom.

Flat suite: oko 25m2, standardni tip sobe, jedan nivo, namenjen za 2-3 osobe.
Junior suite: oko 40m2, u stilu mezoneta na dva nivoa, sa odvojenom dnevnom sobom sa kaminom na donjem i spavaćom sobom na gornjem nivou, gledaju na baštu ili na bazen, namenjeni su za 2-4 osobe.
Senior suite: oko 40m2, u stilu mezoneta na dva nivoa, nešto prostraniji i luksuzniji od junior suite, za 2-4 osobe.
DeLuxe suite: oko 40m2, najveći suite u hotelu, takodje na dva nivoa, i najluksuznije opremljen, nalazi se u prizemlju u blizini bazena, namenjen je za 2-4 osobe.
Suite sa privatnim bazenom: oko 40m2, nekoliko svita ima privatni djakuzi bazen naotvorenom, baštu sa garniturom za sedenje od bambusa, za 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: restoran, otvoreni bazen, bar kraj bazena, SAT TV, video program, bazen za decu, igralište za decu, sala za konferencije (max. 60 mesta), parking, iznajmljivanje luksuznih vozila…

Usluga u hotelu je noćenje s doručkom ili polupansion (samoposluživanje, na bazi švedskog stola)

2km od plaže 1.5km – Afitos75km – Solun otvoren cele godine www.petrino-hotel.gr