Beskrajna peščana plaža, borova šuma koja ga okružuje, prostrane sobe sapogledom koji oduzima dah, odlična usluga i gostoprimljivost čine ovajhotel pravim izborom za porodice sa decom. Nalazi se na zapadnoj stranipoluostrva Kasandra, izmedju mesta Possidi i Nea Skioni. U blizini hotelanalaze se ostaci antičkog svetilišta Mendi po kome hotel i čitava oblast noseime.

Sve sobe sadrže terasu ili balkon, mali frižider, SAT TV, telefonsku liniju, fen za kosu, klima uredjaj, kupatilo sa tuš kabinom.

Standardne sobe: imaju terase se pogledom na more, i nalaze se na gornjim spratovima glavne zgrade, namenjene su za 2-3 osobe.
Studiji: nalaze se u prizemlju i izlaze na baštu, pored navedenih sadržaja, imaju i opremljenu kuhinju, namenjeni su za 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: bar, bar pored bazena, dečiji bazen, igraonica, konferencijska sala, lobi bar, mini market, mini golf, otvoreni bazen, parking, prodavnica suvenira, recepcija, rent-a-car, restoran, spa i wellness centar, sportovi na vodi, stoni tenis, teniski tereni otvoreni, teren za male sportove, teren za odbojku, teretana…

Usluga u hotelu je polupansion (u Standardnim sobama), noćenje s doručkom (u Studijima), ili all inclusive (“sve uključeno”, na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

na samoj plaži

2 km – Kalandra

4 km – Nea Skioni
110 km – Solun

Otvoren tokom letnje sezone

www.mendi-hotel.gr