Kopsis 2* superior

Na samoj plaži izmedju dva poznata letovališta, Pefkohorija i Haniotija,smestio se ovaj simpatični mali hotel. Gostoljubivo osoblje, prelepapeščana plaža, kristalno čisto more, zelenilo koje ga okružuje, blizina dvagradića, i s druge strane, mirna atmosfera daleko od letnje vreve, čine gaidealnim za porodice sa decom.

Sve sobe su moderno opremljene, sa A/C (uračunata u julu i avgustu), SAT TV, frižiderom, fenom za kosu, terasom i kupatilom.

Standardne sobe: oko 22-25 m2, namenjene za 2-4 osobe, ukoliko u sobi boravi dvoje odraslih i dvoje dece 6-12 godina, biće im spremna dva standardna kreveta i krevet na sprat, terase gledaju na more (direktno ili bočno) ili na baštu.

Sadržaj hotela: recepcija, parking, telefonska linija, klimatizacija, pristup internetu, bazen, deo za decu, restoran, mala crkva u okviru kompleksa, bašta…

Usluga u hotelu je polupansion: (doručak – “švedski sto”, samoposluživanje, a večera – izbor više jela, a salata, predjela i desert su “švedski sto”, samoposluživanje).

na samoj plaži

900m – Pefkohori centar
105 km – Solun otvoren tokom letnje sezone www.kopsis.gr