Grecotel Pella Beach hotel je idealan za porodice ili parove koji traže prijatnu porodičnu atmosferu uz visok standard Grecotel porodice hotela.

Sve sobe sadrže kupatilo, terasu/balkon, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, mali frižider, SAT TV, muzički uredjaj, sef (uz doplatu) i klima uredjaj.

Standardne sobe: nalaze se u glavnoj zgradi, imaju bočni pogled na more inamenjene su za 2- 3 osobe.
Family sobe: nalaze se u family zgradi, imaju pogled na baštu i sastoje se izdve odvojene sobe, kupatila i terase. Namenjene su za 2-4 osobe, alipretežno za dvoje odraslih i dvoje dece.

Sadržaj hotela: recepcija 24 sata, menjačnica, lekar na poziv, posebna pažnja posvećuje se deci (kreveci, posebni meni za decu, ranija večera), mini klub za decu, „teen” klub (za decu od 12-17 godina), internet ugao, servis za pranje veša, lobi bar, bar kraj bazena, glavni restoran, taverna na plaži, mogućnost serviranja doručka u sobi, tematske večeri – roštilj, veče jastoga, riblji festival itd, bazen na otvorenom, dečiji bazen, plaža nagradjena plavom zastavicom Mediterana, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži se ne doplaćuju, jutarnja gimnastika, akva aerobik, stoni tenis, odbojka na plaži, sportovi na vodi (uz doplatu), iznajmljivanje bicikala (uz doplatu), masaža (uz doplatu)…

Usluga u hotelu je polupansion uz mogućnost doplate za pun pansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

na sopstvenoj plaži

500m – Hanioti centar

100km – Solun

Otvoren tokom letnje sezone

www.grecotel.com