Još jedan u nizu malih luksuznih hotela, lociran samo na par minuta odmirnog mesta i luke Uranopolis, i nadomak granice sa Svetom zemljom -Atosom. Konstruisan u jedinstvenom vizantijskom stilu, Eagles Palacezaista pruža priliku kako za porodični odmor, tako i za profesinalnaokupljanja u vidu kongresa, seminara i sl.

Sve sobe u hotelu imaju klimu, radio, direktnu telefonsku liniju, televizor, mini bar, fen za kosu i balkone sa pogledom ili na hotelski vrt ili na more.

Sadržaj hotela: bar u predvorju, bar na plaži, glavni restoran, restoran u vrtu hotela i taverna pokraj bazena, nekoliko bazena različite veličine i za različite uzraste, ležaljke i suncobrani, tuševi i bar pored bazena, concierge, room-service, prodavnice suvenira, novina, cigareta, taksi usluge, iznajmljivanje automobila, menjačnica, hotelski parking, prevoz gostiju do Uranoupolisa, klub i igralište za decu, bilijar, soba za kartanje i video igre, TV sala, teniski teren, fitnes klub sa časovima aerobika i akvabika, teretana, džakuzi, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, skijanje na vodi, kanu, surfovanje na talasima.

Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola) uz mogućnost doplate za polupansion.
na samoj plaži 4km – Ouranopolis
125km – Solun

Otvoren tokom letnje sezone

www.eaglespalace.gr