Moderan stil za porodice i parove.

Izgradjen sa idejom relaksacije u svakom pogledu, mentalne i fizičke, Despotiko je mali i elegantan hotel, sa tri niske zgrade na zelenoj površini od 15.000m². Gosti uživaju u ljubaznosti i dobroj usluzi u okruženju zelenila i maslina koje odiše harmonijom i mirom. Jedan od aduta ovog hotela je jedinstvena pešcana plaža do koje se kroz zelenilo pešači stotinak metara, skoro na samom špicu poluostrva Sitonija. Svaki tip sobe je drugačijeg ali uvek elegantnog dizajna. Sve sobe su renovirane od 2007 godine do danas.  “Baby apartment” je idealan za parove sa bebama a “deluxe green apartment” za odrasle sa dvoje dece. Posebna zgrada u kojoj se nalaze samo 4 „premium suite“ apartmana (idealno za parove), sa direktnim ulazom u mali ali oplemenjen wellness centar je καο „gnezdo“ za one koji žele privatnost, sa velikim francuskim krevetima, pogledom na more sa privatne terase na kojoj se nalaze ležaljke sa suncobranom, hidro masaža, sto za ručavanje po želji. Bar na plaži nudi osveženja tokom celodnevnog kupanja. Otvoreni bioskop je romantične atmosfere, retro stilizovan i sa zanimljivim filmskim programom.

Lokacija: Plaža Tristinika, Neos Marmaras 17 km, Solun 130 km, Solunski aerodrom 120 km.

Usluga: polupansion

Sobe Imaju: Klimatizacija, Balkon , Kupatilo, Kuhinja, Frizider, Fen, Internet, Sef, Telefon, Kozmetika, TV.

Tipovi Soba:  Baby apartman, Superior apartman, Deluxe apartman, Delux green apartman, Loft family suita, Bungalov, Suite

Hotelski Sadrzaj: Bar na plazi, Odbojka na plazi, Bilijar, Cafe/ Bar , Internet, Otvoreni bazen, Parking, Ping pong, Bar kraj bazena, Restoran, Mini market, Lezaljke i suncobrani na plazi, Lezaljke i suncobrani kraj bazena.