Ovaj prelepi hotelski kompleks sa nalazi na veoma živopisnoj lokaciji, samopar minuta vožnje od Svete Gore i njenih manastira, i blizu tradicionalnogrčkog ribarskog mesta i luke Uranopolis. Izgrađen je u obliku amfiteatra na45.000m2 poseda odakle se pruža fenomenalan pogled na Svetu zemlju.

Sve sobe hotela imaju kupatila, klimu, TV, radio, telefon i terse sa pogledom na more.

Standardne sobe: namenjene za 2-4 osobe, jednostavno uredjene.
Maisonnette: oko 45m2, u svom sklopu sadrže veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom i jednu spavacu sobu koja je na višem nivou. Namenjene su za 2-5 osoba (peta osoba na upit i uz doplatu)
Junior suite: oko 35 mВІ , kombinovana dnevno-spavaća soba za 2-4 osobe.
Apartman: 45 – 50m2, poseduju jednu spavaću sobu i jednu dnevnu samalom kuhinjom, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje, namenjeni suza 2-5 osoba (peta osoba na upit i uz doplatu).

Sadržaj hotela: bazen, hidromasaža, hamam, sauna, džakuzi, mini market, TV sala, kafeteria, kongresni centar kapaciteta do 1000 osoba, mini klub i igralište za decu, zabave i večeri sa grčkom muzikom i roštiljem, disko klub, fitness, teniski, košarkaški i odbojkaški tereni, mali vodeni park, sportovi na vodi, restoran, Taverna, glavni bar i bar pored bazena, SPA centar…

Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje) uz mogućnost doplate za all inclusive.

50m od plaže

3km – Ouranopolis
125km – Solun

Ootvoren tokom letnje sezone

www.aristoteles.gr