Ovaj vrhunski hotel se nalazi u malom zalivu na Elia plažu 10-tak kilometaraod Nikitija. Odlična usluga, stalne inovacije, prijatno osoblje, luksuzan iudoban smeštaj, blizina mora, sve su to razlozi zbog kojih je Anthemus Seaodličan izbor za letovanje.

Hotel se sastoji od 208 soba. Sve sobe hotela su opremljene klima uredjajem, TV sa satelitskim programima, direktnom telefonskom linijom, radiom, frižiderom/ mini barom, internetom, sefom, aparatom za kafu/čaj, fenom za kosu i imaju kupatilo sa tušem ili kadom i terasu ili verandu sa pogledom na more ili vrtove oko objekta.

Standardne sobe: oko 21-25mВІ, sa pogledom na baštu, namenjene isključivo za 2 odrasle osobe.
Superior sobe: oko 27 – 30 mВІ, sa pogledom na more/bazen ili na baštu, namenjene za 2-3 osobe.
Junior suite: oko 35-40mВІ, kombinovana dnevno-spavaća prostorija,sa pogledom na more/bazen ili na baštu, namenjene za 2-4 osobe. Dodatno su opremljene kupatilom sa hidromasažnim tušem i kadom, bade-mantilima, luksuznim proizvodima u kupatilu, poklonom dobrodošlice…
DeLuxe suite: oko 41-52mВІ, sastoje se iz dnevne sobe sa sofom i spavaće sobe (mogu biti i na dva nivoa u stilu mezoneta) sa pogledom na baštu ili na more/bazen, namenjene za 2-5 osoba.
Wellness suite: oko 54mВІ, nalaze se u prizemlju i imaju direktan izlaz na plažu, namenjene za 2-4 osobe. Imaju i privatni bazen (5,5×2,5m), veliki 19” TV, “walk-in closet”, “home cinema” sistem, posebne dušeke i luksuznu posteljinu. Gosti koji odaberu ovaj tip sobe, imaju 1 besplatnu masažu dobrodošlice u Spa centru hotela.

Sadržaj hotela: recepcija, lift, barovi, pian bar, luksuzni wellness centar, konferencijska sala, amfiteatar, restoran, a-la-carte taverna, gurmanski restoran na krovu, bar kraj bazena, suvenirnica, novinarnica, iznajmljivanje automobila, internet ugao, 3 bazena na otvorenom, (jedan je dečiji, jedan ima djakuzi u svom sklopu, ležaljke i suncobrani oko bazena se ne naplaćuju), moguć je pristup osobama sa invaliditetom, parking, WiFi internet (besplatno za goste hotela), servis za pranje rublja, ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), iznajmljivanje peškira (besplatno), teretana, teniski teren (besplatno), odbojka na plaži, animacija, večernja animacija uz živu muziku, dečije igralište (za decu od 4-12 godina)…

Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

Na plaži

10km – Nikiti

6km – Neos Marmaras
105km – Solun

Otvoren tokom letnje sezone

www.anthemussea.gr