Ovaj luksuzni hotel nalazi se na obali mora, okružen zelenilom koje se pruža sve do prelepe plaže i kristalno čistog mora. Pripada grupi Aegean Star Hotels.

Sve sobe imaju balkon ili terasu sa garniturom za sedenje, klima uredjaj, SAT TV, pristup internetu, direktnu telefonsku liniju, sef (bez doplate), mali frižider, posebni uslovi za invalide.

Standardne sobe: oko 25 m2, nalaze se u glavnoj zgradi i bungalovima i imaju pogled na more (bočno ili direktno), namenjene su za najviše 3 osobe.
Junior suites: oko 36 m2, imaju dnevnu sobu i glavnu spavaću sobu, namenjene su za2-4 osobe.
Suite: oko 52m2, imaju prostranu dnevnu sobu, glavnu spavaću sobu i dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom) i terasu, sve svite se nalaze u bungalovima i namenjene su za 2-4 osobe.
Suite sa privatnim bazenom: iste su kao standardne svite, s tim što imaju privatni bazen dubine 1.5m.

Sadržaj hotela: 3 otvorena i zatvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri za plažu (uz depozit), barovi oko bazena i na plaži, privatna plaža duga oko 200m, punkt za sportove na vodi
(skijanje na vodi, džet ski, pedaline, kanui), stoni tenis, boćanje, joga, aerobik, fitnes studio, animacija za decu (od 4-12 godina), tereni za tenis, večernja animacija uz živu muziku, menjačnica, taksi, glavni bar, disko, restoran, taverna, spa centar sa opuštajućim programima, saunom, tretmanima lica, vežbama oblikovanja…

Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).