El Gouna, elegantna pučina, šarm marine, tradicionalna arapska arhitektura sa modernim elementima i modernim centrom grada, je savršeno mesto za odmor. Nalazi se 22 km severno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi. Ima oko 10.000 stanovnika i zauzima površinu od 38 mil m2.

Ima dve velike plaže, Zeytuna Beach i Mangroovy Beach, a ceo grad je ispresecan mrežom laguna i kanala sa morskom vodom i kamenim mostovima. Proglašena je za lokaciju autentične lepote od strane nacionalne i internacionalne filmske industrije. Dobila je nagradu za arhitektonsko rešenje i Green Globe sertifikat.

El Gouna je specijalizovana za sportove na vodi, kao što su ronjenje, gnjuranje, jedrenje, skijanje na vodi, windsurfing, kitesurfing. Ima i kvalitetne golf terene sa 18 rupa, ergelu konja i terene za jahanje. El Gouna Vam pruža veliki izbor smeštaja i zabave, u zavisnosti od vašeg raspoloženja i budžeta. Bez obzira da li dolazite sami, sa partnerom ili sa porodicom, izuzetno ljubazno osoblje će se postarati da potpuno uživate u zasluženom odmoru.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI EL GOUNA EGIPAT