Sunčev breg je najpoznatije bugarsko letovalište. Smešten je u jugoistočnoj Bugarskoj, na obali Crnog mora. Nalazi se u burgaskoj oblasti, na svega 36 kilometara od administrativnog centra ove regije, Burgasa. Na području Sunčanog brega preovladava mediteranska klima, sa veoma toplim i prijatnim letima, i blagim zimama sa malo padavina.

Danas se ovo popularno letovalište može bez problema staviti u rang sa najpoznatijim svetskim destinacijama. Grad je postao svojevrsni Las Vegas tokom letnje sezone, sa velikim brojem diskoteka i kazina, kao i drugih ugostiteljskih objekata.

Nalazi u zalivu koji ima oblik potkovice, a na kome se obrazuje plaža duga 9 kilometara, i široka 40 metara. Predivna plaža sa zlatnim peskom ispunjena je velikim brojem posetilaca, mahom mlađom populacijom. Grad je ispunjen velikim brojem noćnih klubova u kojima provod traje do ranih jutarnjih sati. Tu su i brojna kazina u kojima posetioci mogu da iskušaju svoju sreću. Grad nudi sjajne uslove i za porodice. Jedna od najpopularnijih lokacija za decu jeste vrhunski AQUA PARK, smešten u samom letovalištu. Za potpuno uživanje tu je i veliki broj restorana, kafića i barova. Preko 1 .700 sunčanih sati u periodu od maja do septembra čini ovo letovalište zaista sjajnim mestom za vrhunsko uživanje.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI → SUNČEV BREG BUGARSKA


PONUDA  SUNČEV BREG 1


PONUDA  SUNČEV BREG 2


PONUDA  SUNČEV BREG 3


PONUDA  SUNČEV BREG 4