Albena je najatraktivnije letovalište u Bugarskoj, koja je zatvoren turistički kompleks sa 42 hotela kapaciteta 15.000 kreveta, i u kojoj borave uglavnom strani turisti. Udaljena je od Varne 30 km, sa kojom je povezana stalnom autobuskom linijom. U zaleđu Albene je veliki prirodni rezervat Baltata. Sa svojom peščanom plažom dugom 7 km, velikim brojem restorana, barova, diskoteka, dečijih parkova, igrališta nudi širok spektar animacije i sportskih aktivnosti. U samom mestu nalazi se pošta, banka, ambulanta, apoteka, veliki broj prodavnica i sve što je potrebno za ugodan boravak gostiju.

Plaža sa plitkom vodom omogućava ljubiteljima sportskih aktivnosti bavljenje mnogim sportovima na vodi kojima možete upotpuniti svoje letovanje u Albeni.

Albena je poznata po bogatstvu mineralnih izvora čija lekovita svojstva se koriste u medicinske svrhe u okviru Medicinskog centra. Prijatna klima i bogatstvo lekovitih mineralnih izvora privlače u Albenu turiste iz čitavog sveta. Prilikom boravka u Albeni treba posetiti botaničku baštu, koja se nalazi u mestu Balčik, 10km od Albene. Još jedna lokalna atrakcija je arhitektonski kompleks Dvoreca ”Zamak”.

Medicinski centar u Albeni je najveći bugarski terapijski centar i nudi sve vrste masaža i terapija. Tenis je ovde popularan pa se širom odmarališta mogu pronaći teniski tereni. Hoteli u Albeni svojom uslugom i mnogobrojnim sadržajima predstavljaju pravi izbor za letovanje porodicama sa decom.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI → ALBENA BUGARSKA


PONUDA  ALBENA 1


PONUDA  ALBENA 2