Nea Plagia (Nea Plaja) je lepo uređeno letovalište na obalama zaliva Termakos, na oko 50 km od Soluna. Nalazi se pored Nea Flogite sa kojom je spojena pešačkom stazom pa u toku dana možete uživati u šetnji duž predivne peščane plaže koja dominira predelom.Nea Plaja nudi kompletan sadržaj i u potpunosti je prilagođena svim potrebama turista – mnoštvo barova, taverni i restorana smeštenih uz samu obalu, kao i brojne prodavnice.  Apartmanski smeštaj na ovoj destinaciji koriste kako mlađi i osobe koje žele aktivan odmor, tako i porodice sa decom zbog prostrane peščane plaže sa postepenim ulaskom u vodu.

Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.PONUDA: NEA PLAGIA 1


PONUDA: NEA PLAGIA 2