PROGRAM PUTOVANJA:

(PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u: USKORO)

1. dan NOVI SAD:

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod „Lokomotive“ na Železničkoj stanici u 23:45 sati. Noćna vožnja kroz Srbiju preko Rume, Šapca i Loznice prema Sarajevu sa usputnim pauzama zbog odmora i obavljanjem carinskih formalnosti.

2. dan SARAJEVO:

Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima. Po dolasku odlazak u šetnju i panoramsko razgledanje grada. Baščaršija, Mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj. Kazandžiluk ulica; Baščaršijska džamija, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska na Vrelo Bosne, poznata turistička atrakcija, raj prirode u parku ispresecanom izvorima, jezercima i potočićima. Smeštaj u hotel. Mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u nacionalni restoran. Noćenje.

3. dan SARAJEVO – NOVI SAD:

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska na izlet do Bosanskih Piramida i tunela Ravne. Najveći svetski kompleks piramidalnih građevina. Istraživanje podzemnog lavirinta “Ravne”, koji obuhvata mrežu podzemnih tunela i prostorija. Visoke koncentracije negativnih jona koji omogućavaju telu da se psihički i fizički revitalizuje čine pravu vrednost tunela. Obilazak arheoloških iskopina na severnoj strani “Piramide Sunca”. Slobodno vreme za šetnju po uređenom šumskom predelu Ravne 2. Povratak u Sarajevo. Slobodno vreme. U dogovoreno vreme polazak za Novi Sad. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim satima, vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnim prelazima i od uslova na putevima, na šta organizator putovanja ne može da utiče.


 

TERMIN PUTOVANJAREDOVNA CENA ARANŽMANASPECIJALNA CENA ARANŽMANA
30.04. – 02.05.2020. (1. MAJ)55€49€

(PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE (NBS) NA DAN UPLATE)


U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Sarajevu (tačan naziv hotela biće poznat najkasnije 7 dana pred putovanje), panoramsko razgledanje Sarajeva, lokalni vodič u Sarajevu, turistički vodič tokom putovanja i troškovi organizacije putovanja.

CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: međunarodno putno zdravstveno osiguranje u iznosu od cca 1.-€ po danu (nije obavezno), fakultativni izleti po programu putovanja, individualni troškovi putnika.

NAPOMENA:

  • Plaćanje 40% od cene aranžmana prilikom prijavljivanja, preostali iznos aranžmana plaća se najkasnije 15 dana pre putovanja.
  • Deca do 18 godina moraju imati pasoš, a odrasli mogu na ličnu kartu da uđu u BiH.
  • Fakultativni izleti su predviđeni za minimum 25 putnika.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

  • Vrelo Bosne – 5 € po osobi.
  • Večera u nacionalnom restoranu – 15 € po osobi.
  • Bosanske Piramide – 20€

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 10 dana pre termina polaska. Oganizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.


Mole se putnici da se pre zaključivanja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i napomenama, kao i posebnim napomenama i Opštim uslovima putovanja turističke agencije Elite Travel koje mogu pročitati na sajtu Agencije (www.elitetravel.co.rs).

Posebne napomene (PDF): Posebne napomene


Važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije “ELITE TRAVEL”, Novi Sad.

Licenca Ministarstva za turizam OTP 81/2020, kategorija A 25 od 31.01.2020. godine


Cenovnik br. 1 za program: „Sarajevo – 3 dana autobusom“ od 10.01.2020.

Šifra programa: ETP – SBP 01


„ELITE TRAVEL“ JE ČLANICA „YUTA“ ASOCIJACIJE