PROGRAM PUTOVANJA:

(PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u: USKORO)

1. dan NOVI SAD:

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod „Lokomotive“ na Železničkoj stanici u 23:55 sati. Noćnja vožnja uz usputne pauze za carinske formalnosti i po potrebi grupe za odmor i osveženje

2. dan BUDIMPEŠTA – BEČ: (panoramsko razgledanje Budimpešte + Campona i Tropikarijum)

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Osveženje i polazak u obilazak grada. Panoramsko razgledanje grada; Tgr Milenijum, Varošliget (gradski park), Ambasada Republike Srbije, Andraši bulevar, Opera, Parlament, mostovi na Dunavu, Budimski dvorac, Ribarski bastion, brdo Svetog Gelerta… Slobodno vreme u Vaci ulici ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta i odlaska do poznatog tržnog centra Campona i Tropikarijuma; najvećeg Akvarijuma u Centralnoj Evropi, nezaboravno iskustvo za sve posetioce jer pruža doživljaj obilaska tropskih predela i okeanskih dubina. U dogovoreno vreme, oko 16 sati, polazak za Beč. Po dolasku u prestonicu Austrije smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan BEČ – PRAG (panoramsko razgledanje Beča + Šenbrun + noćno razgledanje Praga)

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak u panoramsko razgledanje Beča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Svetog Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija… Nakon panoramskog razgledanja slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska u „Šenbrun“, nekadašnju letnju rezidenciju carske porodice Habzburgovaca. Razgledanje dvorskih vrtova i obilazak odaja Dvorca. U dogovoreno vreme, oko 16 sati, polazak za Prag. Po dolasku u prestonicu Češke smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska metroom ili gradskom linijom autobusa u noćno razgledanje Staromesne namjesti sa čuvenim satom Orloj uz šetnju kroz magične ulice, upotpunjene noćnom i dekorativnom rasvetom, ovog starog jezgra grada. Noćenje.

4. dan PRAG: (panoramsko razgledanje Praga + vožnja brodom po Vltavi)

Doručak. Odlazak u panoramsko razgledanje Praga; „Stari grad sa brojnim renesansnim i baroknim građevinama: Staromesne namjesti sa čuvenim satom Orloj, Vaclavske namjesti, Tinska katedrala, Jevrejska četvrt sa više sinagoga, gotski Karlov most ukrašen baroknim skulpturama, „Mala strana“ i Hradčani sa katedralom Svetog vida, smena straže ispred novog  Kraljevskog dvorca, stari Kraljevski dvorac, bazilika Sv. Đorđa… Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativne vožnje brodom po Vltavi koja će vam pružiti potpuno drugačiji doživljaj Praga. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan PRAG – PARNDORF – NOVI SAD: (poseta Parndorfa)

Doručak. Odjava iz hotela. Polazak za Srbiju. Usputno svraćanje do tržnog centra Parndorf, slobodno vreme za kupovinu. Usputne pauze za carinske formalnosti i po potrebi grupe za odmor i osveženje. Dolazak na mesto polaska u kasnim satima, vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnim prelazima i od uslova na putevima, na šta organizator putovanja ne može da utiče.


TERMIN PUTOVANJAREDOVNA CENA ARANŽMANASPECIJALNA CENA ARANŽMANA
USKOROUSKOROUSKORO

(PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE (NBS) NA DAN UPLATE)


U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Beču i 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Pragu (tačan naziv hotela biće poznat najkasnije 7 dana pred putovanje), panoramsko razgledanje Budimpešte, Beča i Praga, poseta Parnodrfa, turistički vodič  tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Ulaznice i fakultativni izleti, međunarodno putno zdravstveno osiguranje u iznosu od cca 1 € po danu, individualni troškovi tokom putovanja.

NAPOMENA:

  • Plaćanje 40% od cene aranžmana prilikom prijavljivanja, preostali iznos aranžmana plaća se najkasnije 15 dana pre putovanja.
  • Broj mesta je ograničen.
  • Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u države Evropske Unije (EU) pasoš treba da važi minimum 3 meseca od dana povratka sa putovanja.
  • Na granici se ne čeka obrada papira za „Tax free“.
  • Fakultativni izleti su predviđeni za minimum 25 putnika.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

  • Campona i Tropikarijum Budimpešta – 10€ po osobi.
  • Dvorac Šenbrun (sa ulaznicom za Grand turu) Beč – 30€ po osobi.
  • Noćno razgledanje centra Praga (vožnja hotel-centar-hotel metroom ili gradskim autobusom) – 5€ po osobi.
  • Vožnja brodom po Vltavi – 15€ po osobi.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 65 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 10 dana pre termina polaska. Oganizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.


Mole se putnici da se pre zaključivanja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i napomenama, kao i posebnim napomenama i Opštim uslovima putovanja turističke agencije Elite Travel koje mogu pročitati na sajtu Agencije (www.elitetravel.co.rs).

Posebne napomene (PDF): Posebne napomene


Važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije “ELITE TRAVEL”, Novi Sad.

Licenca Ministarstva za turizam OTP 81/2020, kategorija A 25 od 31.01.2020. godine


Cenovnik br. 1 za program: „Budimpešta / Beč / Prag – 5 dana autobusom“ od 03.02.2020.

Šifra programa: EA – BBP 01


„ELITE TRAVEL“ JE ČLANICA „YUTA“ ASOCIJACIJE