PROGRAM PUTOVANJA:

(PROGRAM PUTOVANJA U PDF-u: BANJA LUKA)

1. dan NOVI SAD:

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod “Lokomotive” na Železničkoj stanici u 23:45. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Putovanje preko Sremske Rače, Bjeljine i Drvente.

2. dan BANJA LUKA – NOVI SAD:

Dolazak u Banja Luku u jutarnjim časovima. Kraće osveženje i polazak na panoramsko razgledanje grada: tvrđava Kastel, Safikadin grob, Ferhat-pašina džamija, trg Krajine, park Petar Kočić, Carski drum, Gospodska ulica, hram Hrista Spasitelja, parkić, Banski dvori, Banska uprava, Palata predsednika, Narodno pozorište Republike Srpske, Carska kuća, katedrala Sv. Bonaventure… Slobodno vreme. U dogovoreno vreme polazak za Novi Sad. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim satima, vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnim prelazima i od uslova na putevima, na šta organizator putovanja ne može da utiče.


TERMIN PUTOVANJACENA ARANŽMANA
18.04.2020. (USKRS) 2.339 dinara po osobi
03.05.2020. (1. MAJ) 2.339 dinara po osobi

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji, panoramsko razgledanje Banja Luke, lokalni vodič u Banjaluci, turistički vodič tokom putovanja i troškovi organizacije putovanja.

CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: međunarodno putno zdravstveno osiguranje u iznosu od cca 1.-€ po danu (nije obavezno), individualni troškovi putnika.

NAPOMENA:

  • Plaćanje 40% od cene aranžmana prilikom prijavljivanja, preostali iznos aranžmana plaća se najkasnije 15 dana pre putovanja.
  • Deca do 18 godina moraju imati pasoš, a odrasli mogu na ličnu kartu da uđu u BiH.
  • Prema Zakonu o turizmu, čl. 79, Garancija putovanja se ne odnosi na jednodnevne izlete tj. putovanja kraća od 24 sata.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 65 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 10 dana pre termina polaska. Oganizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.


Mole se putnici da se pre zaključivanja Ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja i napomenama, kao i posebnim napomenama i Opštim uslovima putovanja turističke agencije Elite Travel koje mogu pročitati na sajtu Agencije (www.elitetravel.co.rs).

Posebne napomene (PDF): Posebne napomene


Važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije “ELITE TRAVEL”, Novi Sad.

Licenca Ministarstva za turizam OTP 81/2020, kategorija A 25 od 31.01.2020. godine


Cenovnik br. 1 za program: „Banja Luka – izlet autobusom“ od 27.01.2020.

Šifra programa: ETP – BL 01


„ELITE TRAVEL“ JE ČLANICA „YUTA“ ASOCIJACIJE