Najstariji ski centar Bugarske, Borovec, nalazi se na obroncima čuvene planine Rila. Veliki broj turista bira ovu lokaciju za zimovanje zbog predivnih pejzaža, interesantnih sadržaja i povoljnih cena. Ušuškan među snežnim vrhovima Rile, ovaj međunarodni planinski centar nalazi se sa severne strane vrha Mousala (2.600 m) odakle se spušta najviša ski staza na Balkanu. Borovec je tipičan rizort alpskog ski centra sa velikim izborom luksuznih hotela, restorana, barova i prodavnica. Posećuju ga skijaši koji traže nove izazove, prosečni skijaši, ali i porodice sa decom. Sadržaji kao što su alpsko skijanje, nordijsko skijanje, snoubording, vožnja motornih sanki Ski-Doo, biatlon, spust, noćno skijanje, samo su deo aktivnosti koje ovo skijalište nudi. Bez obzira da li su početnici ili iskusni skijaši, oni koji u Borovecu provedu svoje zimovanje odlaze sa izvanrednim utiscima i zanimljivim iskustvima.

 Ski staze se prostiru na 3 spojena ski centra (Yastrebetz 2.369 m, Markudjik 2.550 m, Centralni 1.780 m). 19 staza se prostiru na nadmorskoj visini od 1.350 – 2.550 m, ukupne dužine 58 km. Većina ski staza je opremljena topovima za proizvodnju veštačkog snega i rasvetom za noćno skijanje i idealne su za sve kategorije skijaša od početnika do profesionalaca. Sistem ski liftova obuhvata 15 liftova. Osim sjajnih mogućnosti za celodnevno uživanje u zimskim sportovima, Borovec ima veliki broj hotela, barova, kafea, restorana, noćnih klubova, nudeći nezaboravnu zabavu uz domaću i internacionalnu kuhinju.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.

Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u Turističkoj agenciji ”ELITE TRAVEL”.


ARANŽMANI → BOROVEC BUGARSKAPONUDA BOROVEC 1


PONUDA BOROVEC 2


PONUDA BOROVEC 3