Krf – ostrvo na Božijem dlanu. Ovo određenje potiče od iskusnih moreplovaca koji su kroz vekove utočište od nepogoda i bura nalazili u ovom delu jonskog arhipelaga, naspram negostoljubivih planina severnog Epira, uz obale očaravajućeg Krfa. Zahvaljujući važnom strateškom položaju i lepoti, ostrvo je bilo meta raznih osvajača. Oni koji su najduže vladali ostavili su najdublji pečat u arhitekturi i kulturi, i davali ritmove graditeljima koji će kasnije dolaziti: Vizantija, Venecija, Francuska, Rusija, Engleska. Prisustvo srpske države na ovom ostrvu postalo je deo njegove kulturne tradicije, a uspomena na herojstvo srpskih vojnika živi u svakom stanovniku Krfa i danas.

„Maslinove šume ovde padaju sa bregova u dugim srebrnastim kaskadama. Bez prastarih maslina ovo ostrvo ne bi imalo ni svoju lepotu ni svoju slavu. Sve je na ovom ostrvu mirno i prozračno, i lako kao senka“ – Jovan Dučić.


Kao i svake sezone turistička agencija “ELITE TRAVEL” je izabrala za vas aranžmane nekoliko renomiranih turoperatora, na osnovu dugogodišnje saradnje i pozitivnih iskustava. Veliki izbor hotela različitih kategorija možete pogledati na sajtovima organizatora putovanja koje preporučujemo, a za sve dodatne informacije: pomoć u odabiru destinacije, hotela, gratisi za decu, pogodnosti prilikom plaćanja… obratite se T.A. ”ELITE TRAVEL”. Napominjemo da su cene koje su istaknute kod organizatora putovanja važeće i u T.A. ”ELITE TRAVEL”.

—————————————————————————————————————————————————

ARANŽMANI AVIONOM / AUTOBUSOM / SOPSTVENI PREVOZ


PONUDA: KRF 1

PONUDA: KRF 2

—————————————————————————————————————————————————

ARANŽMANI AVIONOM / SOPSTVENI PREVOZ


PONUDA: KRF 1

PONUDA: KRF 2

—————————————————————————————————————————————————

ARANŽMANI SOPSTVENI PREVOZ


PONUDA: KRF

—————————————————————————————————————————————————