SARAJEVO – TREBINJE

sarajevo-trtebinje-dubrovnik-mostar-elitetravel.co.rs-putovanja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SARAJEVO – TREBINJE – MOSTAR

TERMIN PUTOVANJA:

9/11.mart 2018.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan NOVI SAD – SARAJEVO – TREBINJE
Polazak autobusa iz Novog Sada u 6:00 sati sa parkinga kod „Lokomotive“ na Željezničkoj stanici. Vožnja sa pauzama do Sarajeva. Po dolasku razgledanje: Vijećnica, Principov most, most Drvenija, Vječna vatra, Titova ulica, Baščaršija… Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Trebinje. Po dolasku smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.
2.dan TREBINJE
Doručak. Posle doručka odlazak na brdo Crkvine i poseta hramu Presvete Bogorodice, poznatom kao Hercegovačka Gračanica, gde se nalazi grob Jovana Dučića. Šetnja starim ulicama grada na Trebišnjici, fotografisanje pored Anđelkine kapije i ispred spomenika Dučiću…Slobodno vreme. Večera. Noćenje.
3.dan TREBINJE – BLAGAJ – MOSTAR – NOVI SAD
Doručak. Odjava iz hotela i polazak ka Blagaju. Poseta Derviškoj tekiji, jednom od najmisterioznijih mesta u Bosni i Hercegovini, koja se nalazi na izvorištu reke Bune. Vožnja ka Mostaru. Po dolasku razgledanje: spomenik Emini-koja je bila inspiracija Aleksi Šantiću za prelepu pesmu, Kriva Ćuprija-minijaturna verzija Starog mosta, Kujundžiluk-stara mostarska čaršija u kojoj se i danas nalaze zanatlijske radnjice i tradicionalni restorani, Stari most-simbol grada i spomenik po kom je grad i dobio ime… Slobodno vreme u uskim mostarskim ulicama sa mnoštvom suvenirnica i restorana… Po razgledanju polazak za Novi Sad, sa kraćom pauzom u Sarajevu, na Bentbaši. Dolazak u Novi Sad u noćnim satima.

CENA ARANŽMANA IZNOSI: 89 € po osobi

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji, smeštaj u hotelu “Viv” 3* ili sličnom u Trebinju, u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, sa 2 polupansiona (doručak-večera), razgledanje prema programu, turistički vodič tokom putovanja i organizacija putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: međunarodno putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 30% od cene aranžmana.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: U jednakim mesečnim ratama čekovima građana sa prispećem poslednje rate 2 meseca po završetku putovanja ili 40% prilikom rezervacije, a ostatak 60% najkasnije 10 dana pre putovanja ili u gotovini, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu OTP Banke na dan uplate.
Organizator putovanja je Turistička agencija „ELITE TRAVEL“, Novi Sad. Licenca ministarstva za turizam broj 326 od 18.02.2010 godine. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 7 dana pre termina polaska. Cenovnik br.1 za program: Sarajevo,Trebinje,Mostar 3 dana autobusom od 05.10.2017.
„ELITE TRAVEL“ JE ČLANICA „YUTA“ ASOCIJACIJE